מצרכים:
2 טורטיות
2 תפו"א שלוק במים
2 בצל לבן קצוץ ומטוגן
1 חבילת פטריות חתוכות ומטוגנות
מעט פטרוזיליה
מעט פלפל שחור גרוס
מעט מלח
מעט כמון
2 ביצים טריות לא מבושלות.
אופן ההכנה?
1. את כל המצרכים חוץ מהביצים מערבבים יחד ויוצרים מעיין פירה .
2. במרכז הטורטיה מנחים את התערובת ויוצרים גומה, בתך הגומה מכניסים את חלמון הביצה בשלמותו בלי החלבון!!!!!!!!!!!!!
3. מקפלים את הטורטיה בצורת מעטפה.
4. מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
5. מכניסים את הטורטיה לתנור כשהצד החלק כלפי מעלה, ומורחים על הטורטיה שמן זית מלח גס ופלפל שחור גרוס.
6. אופים עד להזהבה ולהשחמה טובה, ומגשים לצד סלט מטבל טוב, מומלץ לחתוך את המאפה באמצע .