תקראו לזה איך שאתם רוצים
למילוי
כל מה שאתם אוהבים .חלבי או בשרי.
מקצף ידני או וו גיטרה לערבל
3 כוסות קמח מנופות
3 כוסות מים חמימים
כפית מלח
לערבב היטב היטב ללא גושים ולסנן בניר סופג להעביר מריחה קלה של מעט שמן וליצוק על מחבת חמה .
אני ממלאה בבשר טחון
לטגן בצל קצוץ עד להשחמה
להוסיף בשר טחון ולפרק עם מזלג עד לבישול מלא להוסיף מעט פטרוזיליה וצנוברים קלויים.
לטבול בביצה ופירורי לחם ולטגן במעט שמן או להכניס לתנור על 180 מעלות ל10 דקות