מצרכים:
ל – 6 טורטיות
700 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים
1 קופסת פטריות חתוכות
תבלינים :מלח .פלפל שחור גרוס.כורכום.פפריקה.צ'ילי מתוק.שום גבישי
אופן ההכנה:
מטגנים בצלים עד להזהבה
מוסיפים פטריות ונותנים עוד צריבה קלה
מוציאים את הבצל המטוגן והפטריות מהסיר טיגון לכלי אחר ושומרים בצד .
שמים בשר טחון בסיר שטגנו בו את הבצל ומטגנים היטב היטב עד שהבשר משחים מעט
מטבלים ב:
במעט מלח
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
רבע כפית פלפל שחור גרוס
לקראת הסוף להוסיף מעט רוטב צ'ילי מתוק כפית עד 2 כפיות
לערבב היטב לקרר !
ממלאים כל טורטיה במילוי
מורחים בביצה ומצפים בפירורי לחם .
מרססים מעט שמן קנולה מעל הטורטיה המצופה בפירורים .
אופים בנינגה בתוכנית
אייר פרי(תוכנית טיגון)
או אופים בתנור בחום בינוני
בערך רבע שעה או עד להזהבה קלה
אסתי ❤️