Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
ל – 6 טורטיות

700 גרם בשר טחון

2 בצלים קצוצים

1 קופסת פטריות חתוכות

תבלינים :מלח .פלפל שחור גרוס.כורכום.פפריקה.צ'ילי מתוק.שום גבישי

אופן ההכנה:
מטגנים בצלים עד להזהבה
מוסיפים פטריות ונותנים עוד צריבה קלה
מוציאים את הבצל המטוגן והפטריות מהסיר טיגון לכלי אחר ושומרים בצד .
שמים בשר טחון בסיר שטגנו בו את הבצל ומטגנים היטב היטב עד שהבשר משחים מעט
מטבלים ב:
במעט מלח
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
רבע כפית פלפל שחור גרוס
לקראת הסוף להוסיף מעט רוטב צ'ילי מתוק כפית עד 2 כפיות
לערבב היטב לקרר !

ממלאים כל טורטיה במילוי
מורחים בביצה ומצפים בפירורי לחם .

מרססים מעט שמן קנולה מעל הטורטיה המצופה בפירורים .

אופים בנינגה בתוכנית
אייר פרי(תוכנית טיגון)
או אופים בתנור בחום בינוני
בערך רבע שעה או עד להזהבה קלה

אסתי ❤️

טורטיות ממולאות בשר בציפוי שניצל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים