Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לטורט
5 ביצים מופרדות
1 1/3 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
1 כוס אננס טחון
2 1/2 כוסות קמח

מצרכים הדרושים לציפוי
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/3 כוס חלב
1 קופסת אננס פרוסות
1 שקית אבקת ג'לי אננס

אופן ההכנה לטורט
1) מקציפים את החלבונים ובהדרגה מכניסים את הסוכר
2)מכניסים את החלמונים ומערבבים בצורת קיפול
3) ולאחר מכן מכניסים את שאר המרכיבים ושוב מערבבים בעדינות
4)אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
כ25 דק
5) שופכים 1כוס מיץ אננס על העוגה ומכניסים את העוגה לקירור עד להכנת הקצפת
6) מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג עד ליציבות
7)משטחים את הקצפת על הטורט ומסדרים רבעים של אננס בעיגול
9)מכינים את הג'לי אננס לפי ההוראות הקופסה ושופכים על העוגה ומכניסים מיד לקירור
ואפשר לקשט בקצפת

Jacqueline fadelon

טורט אננס בציפוי קצפת וג'לי אננס
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים