המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
5 ביצים שלמות ללא הפרדה.
כוס סוכר _ כוס שתיה חמה ח.פ
שקית סוכר ווניל.
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס מיץ אננס
חצי כוס פירות יער מעורבבים (קפואים)
חצי כוס פירות מסוכרים (אינלישקייק)
3/4 כוס שמן.
שקית א. אפיה
חצי כפית מלח
גרידת תפוז כף מלאה.
גרידת לימון חצי כף
3 כוסות קמח
להקציף ביצים וסוכר לקצף כמו גוגול מוגל אוורירי.
להוסיף מלח, ווניל, גרידת לימון ותפוז,להמשיך להקציף ולהוסיף פירות קפואים בלבד כרגע.
להוסיף שמן מיץ תפוזים ואננס.
לערבב את הפירות המסוכרים בקמח עם האבקת אפיה, ולהתחיל להוסיף לבלילה לאט לאט.
לשמן תבנית, ליצוק ולאפות בחום 170
למשך 45-50 דקות.
בסיום לחלץ את העוגה למרוח מעל נפאז' או ריבת משמש ולעטר בשקד פרוס