Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבלילת העוגה:
6 ביצים
3/4כוס סוכר
1שקית סוכר וניל
3/4כוס שמן
1 מיכל גבינת שמנת נו-יורק
400 גר שמנת חמוצה
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל

לשכבות:
3 חטיפי מרס(כל חטיף 45 גרם)חתוך לקוביות.
3/4 כוס שוקולד ציפס מריר.

לציפוי:
לא חובה/ 100 גר שוקולד מריר מומס עם רבע מיכל שמנת מתוקה.
או אבקת סוכר.

הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח.
בהדרגה להוסיף, סוכר,סוכר וניל, שמן,גבינה ושמנת חמוצה לאחד הכול לבלילה אחידה.
להוסיף לבלילת הגבינה חומרים יבשים ולאחד.
לשפוך מחצית מהבלילה לתבנית 26 משומנת, מעל לפזר חלק ממילוי השכבות.
לכסה במחצית הבלילה הנותרת,ומעליה לפזר את שארית מרכיבי מילוי השכבות.
אפייה ב180 עד להזהבה ולקרר.
לצפות בגאנש או לאבק באבקת סוכר

טורט גבינה במילוי חלווה וחטיף מרס
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים