לבצק :
250 גרם מרגרינה
200 גרם סוכר
4 ביצים
קורט מלח
1 שקית סוכר וניל
600 גרם קמח
1 שקית אבקת אפייה
100 גרם תמרים
100 גרם צימוקים
100 גרם שקדים
1 כף רום
לציפוי :
350 גרם אבקת סוכר
מים
מעט תמצית רום לאפייה
כפית קקאו
50 גרם שוקולד
בכל פרוסה כ-470 קלוריות .
לבחוש את המרגרינה והסוכר לתערובת קצפית . להוסיף ביצים , מלח , סוכר וניל קמח ואבקת אפייה .
להוסיף את הפירות והשקדים הקצוצים עם רום . למלא את הבצק בשלוש תבניות שונות ולאפות בטמפרטורה של 180 מעלות ל60 דקות .
להשגיח על העוגה העליונה שלא תשחים (אפשר לכסות בנייר פרגמנט ) .
לציפוי : לבחוש את אבקת הסוכר עם מים ורום .
8 כפות מן הכמות לבחוש עם קקאו ומעט מים . לצפות את העוגה העליונה .
את הציפוי הנותר למרוח על העוגה הגדולה . להמיס את השוקולד מעל אדים.