Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
150 גרם מרגרינה או חמאה
3 ביצים
150 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
250 גרם קמח
חצי שקית אבקת אפייה
75 גרם קורנפלור
חצי ספל חלב
קורט מלח

למילוי :
150 גרם שוקולד
15 גרם מרגרינה
180 גרם חלב קר
חצי שקית פודינג וניל
100 גרם חמאה או מרגרינה
חצי כוס רום

לציפוי :
25 גרם מרגרינה
2 כפות מים
200 גרם קקאו
בכל פרוסה כ-350 קלוריות .

אופן ההכנה :

לטרוף את המרגרינה עד שתהיה קצפית . להוסיף חלמונים , סוכר , מלח וסוכר וניל . לערבב קמח , קורנפלור ואבקת אפייה .
להוסיף מחצית התערובת ואת החלב לחלמונים . אח"כ להוסיף את הקמח שנותר .
להקציף את החלבונים ולאפות בתבנית קפיצית בטמפרטורה של 180 מעלות . לצקת 6 פעמים מהתערובת .
כל שכבה לאפות כ–12 דקות .

למילוי :
להמיס את השוקולד והשומן מעל אדים , לערבב בקערה חלב קר ואבקת פודינג . להוסיף את המרגרינה לפודינג .
להשאיר בצד 4 כפות לקישוט . להוסיף את השוקולד והרום ולערבב . למרוח את כל השכבות בקרם .

לציפוי :
להמיס את השומן והמים ולערבב עם קקאו . לצקת על העוגה . לקרר ולקשט בקרם הנותר..

טורט נסיכים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

189 מתכונים