Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק :
125 גרם מרגרינה או חמאה
125 גרם קמח
100 גרם שקדים טחונים
75 גרם סוכר
1 חלמון
חצי כוסית ליקר דובדבנים או קוניאק
קורט קנמון

לציפוי :
500 גרם ענבים ללא חרצנים
100 גרם חמאה או מרגרינה
4 ביצים
100 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
מיץ וקליפה של חצי לימון
קורט מלח
100 גרם שקדים טחונים
1 כף קורנפלור
בכל פרוסה כ-310 קלוריות .

לערבב היטב את כל החומרים לבצק . לשים בתבנית קפיצית ולכסות בנייר פרגמנט .
להדק את הבצק ולהשאיר שוליים . להסיר את הנייר . לסנן את הענבים הרחוצים מהמים . להקציף שומן מומס עם חלמונים ומחצית הסוכר ועם סוכר וניל וקליפת לימון מגורדת .
את החלבונים להקציף עם המלח ומעט מיץ לימון לקצף קשה .
להוסיף את הסוכר הנותר ואת השקדים , הקורנפלור ותערובת החלמונים . לצקת קרם זה על הבצק ולהניח עליו את הענבים , להדק מעט בכף .
לאפות בטמפרטורה של 190 מעלות כ-שעה . לשחרר את שולי הבצק בעזרת סכין ןלקרר את העוגה..

טורט ענבים עדין
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

189 מתכונים