תבנית 24 סיימ עגולה
לטורט:
6ביצים מופרדות
כוס ורבע קמח
קליפה מתפוז לא חובה
2סוכר וניל
1אבקת אפיה
כוס סוכר
4 כפות שמן
לקרם:
2 שמנת מתוקה
2כוסות חלב
כף סוכר
1פודינג וניל
צנצנת ריבת חלב
הכנה:
מקצפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף לבן יפה מנמכים מהירות עדיף לא במיקסר עם מטרפה מוסיפים חלמונים אחד אחד שמן קליפה מתפוז וקמח ואבקת אפייה מקפלים ידני קמח עם מטרפה טוב טוב מערבבים .משמנים תבנית שופכים בלילה ולתנור שחוממם מראש ל170 מעלות ל50 דק עד שעה .
מכינים קרם מקצפים שמנת חלב סוכר פודינג לקצף יפה אפשר להוסיף ריבת חלב 2כפות ולהקציף .
העוגה מקררים בתנור מוצאים
חותכים לחצי מורחים ריבת חלב מעל שמים קרם סוגרים עם חלק השני מורחים כל העוגה עם קרם ומזלפים עם קרם שנישאר .שמים למקרר לספיגת טעמים .בתאבון.