150 גרם חמאה או מרגרינה
150 גרם סוכר
6 ביצים
150 גרם שוקולד
1 מקל וניל
100 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
למילוי :
4 כפות ריבת משמש
200 גרם סוכר
חצי כוס מים
200 גרם שוקולד
כף מרגרינה
בכל פרוסה כ-370 קלוריות .
לטרוף את המרגרינה ומחצית הסוכר לתעורבת קצפית .
להוסיף חלמונים , שוקולד מומס ומקל וניל . להקציף את החלבונים עם הסוכר הנותר .
להוסיף יחד עם קמח מנופה וקורנפלור לתערובת החלמונים . לצקת לבנית קפיצית ולאפות בטמפרטורה של 210 מעלות כחצי שעה .
להשהות את הטורט יומיים על רשת . לחתוך את העוגה לרוחב ולמרוח בריבת משמש , לבשל מים וסוכר עד שהתערובת תהיה סמיכה , להסיר מן האש , להוסיף את השוקולד החתוך ואת המרגרינה .
לערבב עד שהציפוי יהיה מוצק מעט . לצקת על הטורט ולסמן בסכין פרוסות .
לקשט לפי טעמך