150 גרם שזיפים ללא חרצנים
150 גרם צימוקים גדולים
100 גרם משמש
100 גרם אננס
1/2 כוס צנוברים קלויים
1/2 כוס פקאנים קלויים
1/2 כוס שקדים מולבנים קלויים
לרוטב:
2 בצלים
1/2 2 כפות סוכר
כפית קינמון
1/4 כוס שמן
כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור או לבן
1/3 כפית כורכום
1/2 כוס יין אדום מתוק
1/2 כוס מים
הכנה:
לטגן את הבצל לצבע זהוב מעט ולהוסיף את שאר החומרים של הרוטב עד שהרוטב סמיך להנמיך הלהבה ולתת בישול איתי מוסיפים את כל הפיצוחים מערבבים ומגישים מתאים לכל דבר