מצרכים הדרושים
1 בצל חתוך לפלחים
1 כוס אגוזי מלך
1/2כוס שקדים מולבנים
6 משמשים יבשים
1 כוס צימוקים
6 שזיפים יבשים
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית קינמון
2 כפות סוכר חום
2 כפות טריאקי
3 כפות יין לבן
1/3 כוס מים
אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה
2) מכניסים בהדרגה את כל הפרות היבשים לא משנה הסדר ולאחר מכן את את שאר המרכיבים ו היין והמים רק בסוף
3) מבשלים ומצמצמים
כעוד 1/2 שעה על אש נמוכה
ומגישים עם אורז או קוסקוס לפי הטעם האישי
בהצלחה!!
Jacqueline fadelon