Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
כוס צימוקים
כוס משמשים מיובשים
כוס שזיפים מיובשים ללא חרצנים
שמים את הפירות יבשים בכלי ומשרים אותם במים רותחים כ 8 דקות מסננים מהמים ומניחים בצד .

כוס ורבע סוכר
כוס מים
כפית מיץ לימון
מרתיחים את הסוכר המים ומיץ לימון כ 5 דקות
לאחר מכן מוסיפים את הפירות היבשים שהושרו במים .
מביאים לרתיחה קלה .מורידים ללהבה בינונית

מוסיפים
כף סילאן טבעי
רבע כפית קינמון
ומבשלים חצי מכוסה כ 20 דקות בערך

משאירים לצינון בטמפרטורת החדר .
בנתיים מטגנים בשמן חצי עמוק
כוס אגוזי מלך .ממש לכמה שניות .להזהר נשרף בשניות !
מוסיפים את האגוזים לטנזיה

* מי שאוהב יכול להזהיב במחבת עם מעט שמן רצועות מבצל 1 גדול ולהוסיף יחד עם האגוזים

תוספת חגיגית לקוסקוס או לאורז
בתאבון וחג שמח אסתי 🌹

טנזיה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

251 מתכונים