Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לקצפת :
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
3 כפות סוכר
חצי כוס חלב
3 כפות גדושות גבינה לבנה
חבילת ביסקוטים
לטבילת הביסקוטים :
2 כוסות מים רתוחים
1 כף נס קפה
1 כף סילאן /סוכר
לקרר מעט

לציפוי :
50-70 גרם שוקולד מריר
מגורד בפומפיה

הכנה והרכבה:
מקציפים את כל מצרכי הקצפת (מלבד הגבינה )
עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים גבינה בתנועות עטיפה
**כמות הקצפת מספיקה ל 2 תבניות אינגליש..
אופן הרכבת העוגה :
טובלים ביסקוטים בקפה ומסדרים בצורה אחידה על גבי תבנית אינגליש
מעל מורחים מעט מהקצפת מסדרים עוד שכבת בסקוטים מהולים בקפה ומורחים שוב מעט מהקצפת .
מפזרים מעל שכבת הקצפת שוקולד מגורד
מכניסים לקירור
אסתי ❤️

טרימיסו קלאסי_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים