Share with:


חלבי

אופן הכנה

הכנת תחתית
אופציה 1-בסקוויטים טחונים כ 110 גרם עם 50 גרם חמאה מומסת לערבב ולשטח על התבנית
אופציה 2-עוגה שנשארה טורט להרטיב מעט עם מים ולשטח בצורה אחידה

מוס שוקולד. חלב שכבה ראשונה
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
רבע כוס חלב
להקציף לקצפת אחידה ויציבה
להמיס שוקולד חלב 200 גרם
כף חלב
20 גרם חמאה לתערובת אחידה לשדך לקצפת בתנועות עטיפה ידנית..עד לאחדות לשפוך לתבנית בצורה אחידה..למקפיא חצי שעה להתייצבות

שכבה 2-מוס שוקולד לבן
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
רבע כוס חלב
להקציף לקצפת אחידה ונוקשה
להמיס שוקולד לבן 200 גרם ,20 גרם חמאה וכף חלב (המסה במיקרו מצב הפשרה)לשדך לקצפת בתנועה אחידה ידנית עד לאחדות …לשפוך על השכבה הראשונה ליישר …להקפיא חצי שעה
להמיס 150 גרם שוקולד מריר עם מעט מים וכפית נס קפה להמסה אחידה ללא גושים לצקת על השכבה הלבנה ולטלטל בעדינות שכל השוקולד יכסה את שטח התבנית…לכסות להקפיא לילה …להוציא להפשרה במקרר בכלי אטום…לקשט ביד חופשית

טריקולד עוגה חלום ללא אפיה
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים