Share with:


חלבי

אופן הכנה

מטורףףףףףףף 🔥🔥🔥

מרכיבים:
לעוגת ספוג פיסטוק:
1 כוסות קמח לכל מטרה
1/2 כוס פיסטוקים טחונים
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
4 ביצים גדולות, מופרדות
3/4 כוסות סוכר
לקרם מסקרפונה:
1 וחצי כוסות גבינת מסקרפונה
1 כוסות שמנת מתוקה
1/2 כוסות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל

לאסיפה:
1/2 כוס אספרסו מבושל, מקורר
1/4 כוסות ליקר קפה

לקישוט:
1/2 כוס פיסטוקים קצוצים לקישוט
אבקת קקאו, לאבק

הוראות הכנה:
הכינו את עוגת הספוג:
מחממים את התנור שלכם 170מעלות
תבנית 25/30
בקערה מערבבים קמח פיסטוקים טחונים אבקת אפייה ומלח
מקציפים חלמונים עם חצי מכמות הסוכר סוכר לקצף תפוח . בקערה אחרת, מקציפים חלבטנים עם החצי השני של הסוכר עד קצף תפוח.
מקפלים את תערובת החלמון ללבנים, ואז מוסיפים בהדרגה את המרכיבים היבשים, מקפלים בעדינות.
יוצקים את הבלילה לתבשיל המוכן ואופים 35 דקות. לאפשר להתקרר לגמרי.
הכינו את קרם מסקרפונה:
בקערה מקציפים יחד מסקרפונה, שמנת מתוקה , אבקת סוכר, ווניל עד קבלת קרם חלק.
הרכיבו את הטירמיסו:
פורסים את העודץגה לשניים מרטיבים עם
מיקס אספרסו וליקר קפה חותכים את עוגת הספוג לשכבות
הרטיבו כל שכבה בתערובת האספרסו. מורחים שכבה של קרם מסקרפונה בין כל שכבה של ספוג.
מכסים את החלק העליון בשכבה אחרונה של קרם ואבק עם אבקת קקאו.
לפזר פיסטוקים קצוצים מעל לקישוט.
להירגע ולהגיש:
מקרר לפחות 4 שעות, או ללילה, כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
להגיש צונן, לחתוך לפרוסות.
בהצלחה 🌺🌺

טרמיסו פיסטוק_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים