Share with:


פרווה

אופן הכנה

המתכון בהשראת השף אבי לוי ממאסטר שף

5 ביצים שלמות
חצי כוס סוכר
2 שקיות אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
600 גר" קמח מנופה

ללוש הכל במיקסר ולהמשיך לעבד בידיים, בבצק מעט דביק וזה בסדר,

סירופ לטבילת היויו
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
2 כםות מיץ לימון סחוט
כוכב אניס מאוד מוסיף טעם לסירופ

מילוי השקדים
200 גר" שקדים טחונים קלופים
2 כפות סוכר
50 גר"מחמאה מומסת
1 כף תמצית שקדים
1 חלמון
לערבב הכל היטב
לחלק את הבצק לכדורים ולמלא במילוי ולסגור היטב ולגלגל לכדורים

לטגן בשמן עמוק ולפזר קוקוס

יויו ממולא בשקדים טחונים
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים