המתכון בהשראת השף אבי לוי ממאסטר שף
5 ביצים שלמות
חצי כוס סוכר
2 שקיות אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
600 גר" קמח מנופה
ללוש הכל במיקסר ולהמשיך לעבד בידיים, בבצק מעט דביק וזה בסדר,
סירופ לטבילת היויו
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
2 כםות מיץ לימון סחוט
כוכב אניס מאוד מוסיף טעם לסירופ
מילוי השקדים
200 גר" שקדים טחונים קלופים
2 כפות סוכר
50 גר"מחמאה מומסת
1 כף תמצית שקדים
1 חלמון
לערבב הכל היטב
לחלק את הבצק לכדורים ולמלא במילוי ולסגור היטב ולגלגל לכדורים
לטגן בשמן עמוק ולפזר קוקוס