המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
לבצק:
4 ביצים
חצי כוס שמן
כוס מים או מיץ תפוזים
שקית סוכר ווניל
2 שקיות אבקת אפיה
כף ערק או חומץ
גרידת תפוז
כף מיץ לימון
קמח כמה שנכנס בערך 5 כוסות.
תלושי הכל ביחד תשאירו את הבצק דביק תכניסו לתוך שקית, למקרר למשך שעה.
לשמן משטח עבודה.
לקרוץ כדורים במשקל 30 גרם
לחורר
לטגן בשמן עמוק ולא חם מדיי שלא יתפוצצו.
לצנן
לטבול בסירופ קר שלא יתפרקו :
קילו סוכר
חצי ליטר מים
חצי כוס מיץ לימון
לבשל למשך 20 דקות על אש נמוכה.