המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
מילוי:
כוס אורז עגול, לבשל במים מעט שמן ומלח, לסנן לשטוף.
להוסיף 2 נקניקיי קבנוס מעושנים קצוצים דק
4 חתיכות פרגית קצוץ גס
מלח, פלפל שחור, 3 עגבניות מגורדות, שמן זית, חופן פטרוזיחיה קצוצה, מעט צ'ילי לפי הטעם,
לערבב הכל ביחד, למלא את הפלפלים לא עד הסוף רק 2/3 האורז העגול רך ומתנפח.
להניח בסיר בצורה מסודרת.
להכין רוטב:
2 כוסות מים רתוחים, כף שטוחה מלח, מעט פלפל לבן, מעט צילי חריף, כף רסק עגבניות כוס מיץ עגבניות ,בצלי שאלוטס קטנים, לערבב ליצוק על הפלפלים, לבשל 20 דקות עח הגז, ולהכניס לתנור לחום 170 מעלות לעוד 20 דקות.