מצרכים
בצל – יחידה גדולה חתוך לרצועות.
שמן קנולה – 5 כפות לטיגון.
כבד עוף – 500 גרם, צלויים מטעמי כשרות.
מלח – 1½ כפיות שטוחות, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט – כפית שטוחה, לפי הטעם.
פפריקה – 1½ כפיות שטוחות, לפי הטעם.
כמון טחון – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
סילאן – 1½ כפיות לפי הטעם.
5 מנות …תלוי בגודל המנה.
הכנה
1. לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן במחבת בשמן החם עד לשקיפות.
2. להוסיף את כבד העוף ולהנמיך את הלהבה.
3. להוסיף את התבלינים ולערבב כמה דקות.
4. להוסיף את הסילאן, לערבב עוד מספר דקות ומוכן