Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

כוס קמח
1 כוס בירה לבנה
1 ק"ג כבדי עוף, חצויים
מלח
פלפל שחור
שמן קנולה לטיגון עמוק
שבבי צ'ילי מתוק יבש

שמים את הקמח בקערה, מוסיפים בירה בהדרגה ומערבבים היטב. מתבלים ומערבבים שוב.
מחממים שמן בסיר על להבה גבוהה. טובלים את הכבדים בבלילה ומכניסים לשמן החם. מטגנים כ-3 דקות, עד שהציפוי מזהיב. מוציאים את הכבדים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
אותו דבר עם הבצל.
ראו הוזהרתם. השמן מסוכן מאד. פיצוצים של כוויות מניסיון🤦‍♀️
בהצלחה ובתאבון 💖
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

כבד עוף בבצק בירה, ואם כבר, אז גם בצל…מ ע ד ן  🔥🔥_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים