Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
1 חבילת ופלים
של 200 גרם מרוסקים
3 כפות טחינה גולמית
2 כפות נוטלה

1 כוס אגוזי לוז שלמים קלויים ומקולפים

לציפוי :
200 גרם שוקולד חלב/מריר

חצי כוס אגוזי לוז קצוצים

אופן ההכנה:
מערבבים את הופלים טחינה ונוטלה עד לאיחוד.

יוצרים כדורים מהעיסה. ניתן לשים אגוז לוז ולגלגל שוב

ניתן להשתמש בתבניות סיליקון עם שבלונות לכדורים .למלא בעיסה ולהקפיא

מקפיאים את הכדורים ל 40 דקות.

מצפים בשוקולד חלבי/מריר מומס .אפשר להוסיף לשוקולד המומס חצי כוס אגוזי לוז קצוצים .

שמים בתוך עטרות נייר
יאמי 😋😋😋

אסתי ❤️

כדורי לוז וחלבה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים