300 גרם סלומון טרי טחון | |
1 ביצה | |
1 בצל חתוך לקוביות מטוגן | |
חופן כוסברה קצוצה | |
1 כפית פפריקה מתוקה | |
1/2 כפית כורכום | |
1 וחצי כפית תבלין לדג | |
1 כפית פלפל שחור גרוס | |
מלח לפי הטעם | |
5 כפות פירורי לחם מוזהבים | |
לטיגון: | |
קמח | |
ביצה טרופה | |
פירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום |
** מערבבים את כל החומרים ויוצרים כדורים קטנים בגודל של פלאפל ומניחים אותם על מגש.
** מגלגלים אותם בקמח .
** טובלים בביצה .
** מגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשן עמוק .
צורת ההגשה :
** עם רוטב טריאקי .
** רוטב צ'ילה וכל רוטב שאתם אוהבים