מצרכים
5 תפו"א קלופים
2 בצלים קצוצים
קופסה של פטריות שמפיניון מסונן וקצוץ
2 כפות אבקת פטריות
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש
לציפוי
קמח
ביצה טרופה
פירורי לחם מטובלים
מבשלים את התפו"א עד להתרככות .
מסננים ומרסקים מוסיםים מלח לפי הטעם ושמים בצד.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ,מוסיפים את הפטריות דבש ואבקת פטריות וממשיכים לטגן עד שהופך לצבע זהוב, יוצקים על צלחת שטוחה ומעבירים למקרר לחצי שעת להתקרר .
שמים בכף היד קצת פירה מניחים במרכז כף תערובת פטריות סוגרים ומגלגלים ומעבירים למקפיא לשעה.
מגלגלים את כולם בקמח ואחר מכן בביצה ומגלגלים אותם בפירורי לחם .
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.