Share with:


פרווה

אופן הכנה

100 גר' מרגרינה בטעם חמאה(מומסת)
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
כוס קמח
כוס אגוזי פקאן טחונים

מערבבים..
חמאה סוכר ווניל
ואז מוסיפים קמח ואגוזים
ליצור כדורים
לשים בתבנית עם דף אפיה

180 מעלות
כ20 דקות
אחרי צינון
לבזוק אבקת סוכר

נ.ב
אפשר במקום מרגרינה לשים חמאה
במקום אגוזי פקאן טחונים לשים קצוצים

כדורי פקאן_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים