בקערה שמים
500 ג' פתי בר וניל מרוסקים גס
200 ג' חמאה מומסת
קצת יותר מחצי כוס קקאו
כוס שוקולית
כוס סוכר
100 ג' שוקולד מריר מומס בחצי מיכל שמנת מתוקה.
כוס חלב
מערבבים הכל יחד עד לקבלת עיסה אחידה
נותנים מנוח 10 דקות ויוצרים מה שרוצים
עוגה עגולה,(לוקחים את העיסה משטחים על תבנית מכניסים םמקפיא כשעתיים שמים קצפת )
עוגת רולדה, (שמים מהעסה בנילון ניצמד יוצרים רולדה ארוכה מהדקים ושמים במקפיא שעתיים עד 3
מוצאים מורידים תנייר ויוצקים מה שבא) כדורי שוקולד,בתבנית משולשת שמים בכל יחידה מעיסה
משטחים מישרים מכניסים למקפיא לפחות 3 שעות….