מתכון:
400 גרם עוגיות לוטוס
לטחון במעבד מזון
לשים בצד 4 כפות בשביל הציפוי
לשוקולד:
200 גרם שוקולד מריר 60 אחוז ומעלה
חצי כוס קרם קוקוס- החלק הקשה
בין חצי ל 3/4 כוס משקה קוקוס או שקדים
2 כפות קקאו אורגני
להמיס את הכל על אש נמוכה
את השוקולד לשפוך על העוגיות הטחונות ולערבב היטב
ולשים במקפיא 20-30 שיתקשה קצת.
להוציא מהמקפיא, ליצור כדורים, לגלגל בפירורים ששמנו בצד, ולשים במקפיא לשעתיים
בתאבון ❤🙏❤
דיאנה בן צבי
מנטורית להצלחה והגשמה אישית, מאסטר ב-NLP,מאמנת לאורח חיים בריא וכושר