Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
200 גרם ביסקיויטים שבורים
3 כפות חלב מרוכז
1 כף אבקת סוכר
50 גרם שוקולד נוגט
1/4 כוס חלב

לקישוט:
קוקוס מעורבב עם צבע מאכל זהב.

אופן הכנה:
לחמם את השוקולד נוגט עם החלב, את הביסקיויטים להכניס לקערה

להוסיף את אבקת הסוכר והחלב מרוכז.

להוסיף את השוקולד עם החלב ולערבב.

ליצור כדורים בינוניים ולטבול בקוקוס.

לקרר כמה שעות.

כדורי שוקולד נוגט
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים