לתערובת כדורי השוקולד:
ביסקוויטים פתי בר (250 גרם)
3/4 כוס חלב (180 מ”ל)
3 כפות סוכר (40 גרם)
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
190 גרם שוקולד מריר או רגיל, שבור
לקישוט (אחת או יותר מהאפשרויות הבאות):
קוקוס, סוכריות צבעוניות, סוכריות מזרה שוקולד, אבקת סוכר, עוגיות קרמל טחונות לפירורים
לכדורי שוקולד:
מעבירים את התערובת למקרר (לכשעה) או למקפיא (לכחצי שעה), להתייצבות
קלה.
בידיים רטובות מגלגלים כדורים בגודל אחיד, פחות או יותר.
מגלגלים כל כדור באחת התוספת לקישוט. מניחים במנזט’ים ושומרים במקרר…..