Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתערובת כדורי השוקולד:
ביסקוויטים פתי בר (250 גרם)
3/4 כוס חלב (180 מ”ל)
3 כפות סוכר (40 גרם)
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
190 גרם שוקולד מריר או רגיל, שבור

לקישוט (אחת או יותר מהאפשרויות הבאות):
קוקוס, סוכריות צבעוניות, סוכריות מזרה שוקולד, אבקת סוכר, עוגיות קרמל טחונות לפירורים

לכדורי שוקולד:
מעבירים את התערובת למקרר (לכשעה) או למקפיא (לכחצי שעה), להתייצבות

קלה.
בידיים רטובות מגלגלים כדורים בגודל אחיד, פחות או יותר.

מגלגלים כל כדור באחת התוספת לקישוט. מניחים במנזט’ים ושומרים במקרר…..

כדורי שוקולד עם פתי בר בשבבי קוקוס
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים