Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

(מומלץ לאכול עם רסק עגבניות וביצים קשות).
700 גרם קמח
כף שמרים.
2 כפות סוכר.
כפית מלח.
70 גרם חמאה רכה.
כוס ורבע מים פושרים.
סמנה (למריחה).
ללוש 10 דקות
לכסות בניילון נצמד ומגבת מעל להתפחה שעה.
ללוש שוב לקרוף 14 כדורים
לרגד כל כדור למרוח על כל עלה סמנה לגלגל לשבלול.
לשמן סיר ג'חנון לסדר את השבלולים לכסות להשאיר עוד 10 דקות להתפחה.
לאפות בחום 170 שעה
מכסה פתוח.

כובנה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

229 מתכונים