בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)
המצרכים:
לתחתית הקדאיף:
150 גרם אטריות קדאיף
80 גרם חמאה מומסת
150 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
150 גרם גבינת בייבי מוצרלה
לסירופ:
3/4 כוס סוכר
1 כוס מים
1 כף מיץ לימון
2 טיפות תמצית מי זהר
לקישוט מעל:
פיסטוקים גרוסים גס
קלויים קלות..
הכנת הסירופ:
שמים סוכר ומים בסיר ומביאים לרתיחה. ומבשלים על להבה נמוכה עד קבלת סירופ קליל..
להוריד מעל האש ולהוסיף מי זהר.
הכנת הכנאפה :
לפורר את הריקוטה וגבינת מוצרלה ולערבב לתערובת אחידה.
שמים בקערה את אטריות הקדאיף עם החמאה המומסת לערבב היטב ולשטח במחבת חצי מכמות האיטריות קדאיף מעל לשים את הגבינות ולשטח בכמות שווה .
מעל הגבינה להוסיף את מחצית האטריות שנותרה.להדק ולטגן על להבה בינונית עד הזהבה יפה.
להפוך את הכנאפה בעזרת צלחת גדולה ולטגן מצד שני עד הזהבה..
לשים את הכנאפה בצלחת הגשה
לצקת מעל סירופ חם ולפזר פיסטוקים קלויים וגרוסים..
להגיש חם..
כל הזכויות שמורות C