אין סוף גרסאות לכעכים מזרחיים , קבלו מתכון של "עבאדי" משודרג.
חומרים: מדוד בכוס אוניברסלית
4 כוסות קמח לבן
1 כוס שמן
1 כוס בירה לבנה
1 כוס שומשום
1 כף שטוחה מלח
1 כפית א. אפיה
אופן ההכנה:
ראשית : לקלות את השומשום כשתי דקות במחבת…לערבב כל הזמן (לשים לב לא לשרוף )
לתוך קערה לשים את הקמח , להוסיף את החומרים היבשים , לערבב , להוסיף את החומרים הרטובים ללוש מעט ידני…לאחד את החומרים.(.אין צורך במיקסר)
ליצור כדורים קטנים , לעצב לטבעות…
לאפות בחום 200 כ-15 דקות או עד להזהבה .
*** השידרוג שלי הוא:הוספת א. האפיה וקליית השומשום.
בהצלחה !!!🤡🤪🤯