מתכון:
1 ק"ג קמח רגיל
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 ביצה
2 כפות חאווג' לעוגיות (לבקש מחנות תבלינים)
1/2 2 כוסות מים
קורט מלח
(הכל מדוד בכוס מדידה)
אופן ההכנה:
לתוך קערת המיקסר לצקת את כל החמורים ביחד, ללוש עד לקלת בצק חלק כ- 5 דקות,
להתפיח כחצי שעה, לשמן את הידיים להכין כ- 45 כדורים לטבול בשומשום (לא חובה)
להכין כעכים כמו בתמונה להתפיח שוב כ-10 דקות …
לאפות בחום של 200 מעלות כ- 15 דקות או עד להזהבה.