חומרים:
1 כרובית
1 כף סויה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף צ'ילי גרוס חריף/מתוק
1 כף סילן
2 שיני שום קצוצים
מלח
2 כפות סומסום
שמן זית
אופו ההכנה:
1) לתוך סיר לשים את הכרובית בשלמותה, לכסות במים, להוסיף 1 כפית מלח ולבשל כ-15 דקות .
2) לאחר הבישול להניח במסננת לניקוז המים כ-10 דקות.
להניח את הכרובית על נייר אפיה בתבנית.
3) ללחוץ בכף היד במרכז הכרובית ע"מ לפחוס מעט.
4) לפזר מעל את שאר החומרים . (את השמן להוסיף אחרון)
5) להניח בתנור במדף אמצעי ..לאפות בחום 180 עד להזהבה.
**** הכמויות של התבלינים הן לפי טעמכם.
בהצלחה !!❣