1 כרובית בינונית שטופה וחתוכה לפרחים בינוניים
שמן לטיגון
1 1/2 כוס טחינה גולמית
חופן כוסברה קצוצה דק דק
5 שיני שום קצוצות
3 פלפלים שיפקה
1 כוס מים
1 כף דבש
1 כפית כמון
1 כף זעטר
3/4 מיץ לימון עדיף לימון טרי ומלח
100 גרם צנוברים מטוגנים
אופן ההכנה
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הכרובית עד להזהבה,מניחים על נייר סופג
אופן ההכנה הטחינה
שמים במעבד מזון את הטחינה וכל הנוזלים ומעבדים לרוטב אחיד וסמיך
לאחר מכן את שאר החומרים ומעבדים שוב
שופכים את1/2 מהכמות הטחינה לצלחת הגשה ,מניחים את הכרובית ושופכים את שאר הטחינה ומפזרים צנוברים ומגישים