Share with:


בשרי

אופן הכנה

המרכיבים לבשר-
1 כרובית שלמה , מפורקת לפרחים.
1/2 קילו בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה.

תבלינים לבשר-
מלח, כרכום, פלפל שחור, כורכום
2 כפות שמן.
* לערבב הייטב את התבלינים עם הבשר.

לטיגון-
כוס קמח
3 ביצים טרופות עם מלח, ופלפל שחור
שמן לטיגון חצי עמוק.

המרכיבים לרוטב-
1 בצל קצוץ
5 שיני שום קצוצים
2 יחידות צ'ילי או 2 פלפלים חריפים שלמים.
(אני קיצצתי 2 חריפים בנוסף לצ'ילי).
1 מקל קינמון
כפית מלח
כפית כרכום
כפית כמון
כפית פלפל שחור
2 לימונים בנוניים.

אופן ההכנה-
1)מכינים את הבשר עם התבלינים, ומערבבים הייטב.
2) כרובית – לפרק לפרחים בנוניים,לנקות הייטב
(אני משרה עם מלח ומים)
ולהרתיח כ-10 דקות. ולסנן .
3) יוצרים קציצה בהתאם לגודל הפרח,
הקפידו להדק הייטב.
4) מחממים שמן לטיגון
טובלים את הפרח עםהקציצה בקמח
ומעבירים לביצה. (שימו לב שהכל עטוף בביצה)
מטגנים ומעבירים לצלחת או רשת.
וממשיכים כך עם כל השאר.
5) מחממים שמן בסיר שטוח ורחב
מוסיפים בצל ושום, מטגנים , תוך כדי ערבוב
מוסיפים מקל קינמון ואת הצ'ילי.
עד להזהבת הבצל.
מוסיפים את התבלינים וסוחטים את הלימון.
מערבבים הייטב.
מוסיפים 2 כוסות מים.
מוסיפים את הכרובית המטוגנת.
מבשלים כ- כשעה על להבה בנונית
( לפעמים צריך להוסיף עוד מעט מים)
בתאבון❤️💕❤️💕❤️

מתכוןמתכון

כרובית ממולאת בקציצות❤️❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים