2 ראשי כרוב..
2 כוסות אורז
2 בצלים..
רסק עגבניות..
מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף..
שמן..
חצי קילו בשר טחון
את ראשי הכרוב לרכך במיקרו במשך 10 דקות…
לקרר ולחתוך את הראש מלמעלה..לפרק את העלים.
ולחתוך את הגזע באמצע…
לערבב בקערה…
חצי קילו בשר טחון…
6 בצלים קצוצים…
אורז ששטפנו…
מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף ושמן…
לערבב טוב…
למלא את הכרוב ולגלגל…
להניח בסיר להוסיף אבקת מרק עוף פלפל שחור ושמן.(מי שאוהבת חמוץ מתוק אז להוסיף מיץ מלימון שלם וקצת סןכר)…
לכסות במים לבשל חצי שעה על להבה נמוכה…
להוסיף רסק עגבניות אם חסר נוזלים להוסיף ולבשל עוד 30 דקות על להבה נמוכה.