Share with:


צמחוני

מה צריך?

1 כרוב בינוני אחרי בישול
1 וחצי כוס אורז עגול
1 בצל קצוץ
1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות
1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנות
1 תפו"א חתוכה לקוביות קטנות
חופן כוסברה קצוצה
1 עגבניה מגורדת
5 שיני שום קצוצות
1 כף בצל יבש
1 כפית שטוחה של פלפל שחור גרוס
1 כף דבש
מלח לפי הטעם
לרוטב:
1 בצל קצוץ
1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנות
כמה עלים של בזיליקום קצוצים
עגבניה מגורדת
1 כף רסק עגבניות
1 כף דבש
פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם
מים

אופן הכנה

1)מוציאים את ראש הכרוב בעזרת סכין ומפרידים בעדינות את העלים ומעבירים למסננת

2) בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים
שמים במרכז של כל עלה כף של התערבות וסוגרים את שני הצדדים ומגלגלים

3)לרוטב:
מטגנים את הבצל עם ה גמבה עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את כל השאר במרכיבים ומוסיפים חצי כוס מים , מבשלים 5 דק
מסדרים את הממולאים ומוסיפים עוד מים עד גובה הממולאים ומבשלים 50 דק עד שעה על אש נמוכה

כרוב ממולא באורז וירקות
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים