כרוב אחד בינוני
למילוי:
3 כוסות אורז.
כפית מלח
מיץ לימון.
צרור פטרוזליה
בצל יבש מגורד
כף פפריקה אדומה.
כף כמון
כפית פלפל שחור לערבב הכל עם האורז.
את הכרוב נכמיס למיקרו ל10 דקות עד שיתרכך לא ממש ממש רך.
נפתח את הכרוב לעלים נחתוך את קצה הגבעול של הכרוב נמלא בכף אורז נקפל משני צידי הכרוב ונגלגל נניח בסיר רחב.
לרוטב:קופסת עגבניות מרוסקות.
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה
כף כמון
כפית כורכום.
כפית פלפל שחור.
כפית בזיליקום.
כפית מלח 3 וחצי כוסות מים
לערבב ולצקת על הכרוב בסיר
לבשל אש בינונית שעה עד שעה וחצי לבדוק כל פעם שלא יחרך