Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
שתיים מחמאה
חצי כוס שמן
שתיים אפיה
שתיים סוכר וניל.
חצי כוס סוכר אפשר פחות
כוס מיץ תפוזים

ללוש במיקסר מחמאה סוכר אפקת אפיה סוכר וניל שמן בהדרגה את הקמח כמה שניכנס שיהיה בצק נעים במגע

לחלק לחמש

לערבב קופסא וחצי מימרח תמרים עם אגוזים קצוצים וקינמון למרוח על הרולדה

לגלגל ולחתוך פסים לאפות מאה שיבעים מעלות עד להזהבה מעט

כרוכיות תמרים אגוזים וקינמון
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים