מצרכים –
4- 5 תפוחי אדמה – קלוף פרוס כמו כריך
2 בצל בינוני – חתוך לקוביות קטנות
450 גרם בשר עגל טחון
3 כפות פטרוזיליה – קצוצה
1 בצל קטן – קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח
רוטב
3 כפות רסק עגבניות
1 עגבניה מגורשת
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית בהרט
1/2 כפית שבבי צ'ילי
מלח
3 כפות שמן
2 כוסות מים
אופן ההכנה –
בסיר רחב שטוח מטגנים 2 בצלים להזהבה .
בקערה מערבבים את הבשר טחון עם פטרוזיליה ,בצל ,שום , תבלינים ורסק עגבניות ומערבבים לתערובת אחידה ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה במילוי הבשר מסדרים בסיר עם הבצל המטוגן מטגנים 1 וחצי מכל צד עד קבלת צבע זהוב שחום.
מערבבים בקערה רסק עגבניות, עגבניה ,מים והתבלינים מערבבים מוזגים מעל התבשיל מבשלים על להבה נמוכה 45 דקות