כך הם נראים לפני הכנסם לתנור
לבקש מהקצב לנקות כרעיים,
הכנת המילוי;
1 קג" בשר טחון
צרור כוסברה ופטרוזיליה ומעט נענע
קצוצים דק
2 בצלים יבשים ואחד ירוק טרי קצוצים ולשים בקערה יחד עם הבשר
1 וחצי כוס אורז חצי מבושל ולהוסיף לתערובת
תיבול:חצי כף בהרת,רבע כפית פלפל שחור,רבע כף כמון,רבע כף כורכום,
כף מרק בצל ועוף
כפית שום כתוש
כף תבלין גריל עוף
רבע כוס שמן ולערבב, למחא את הכרעיים והעוף ולסגור עם קיסם
למלא אחד אחד ולתבל באותם התבלינים ולהוסיף מעט צילי מתוק וחצי כוס רוטב סויה
לאפות 190 מ עד להשחמה יפה