❤ למען האמת הופתעתי כי קמח כרגיל קצת בעייתי לי לעבודה
450 גרם קמח כרגיל ללא גלוטן
כפית שמרים יבשים
כף סוכר ושתי כוסות מים חמימים (כוס חד פעמית לשתיה קרה )
בגלל שנגמר לי הקמח השתמשתי לפתיחה בקמח תמי .
להתפיח את הבצק כ15 דקות
לחלק ל 5 כדורים .
לפתוח כל כדור ולהניח על הסאד חשמלי או במחבת טפלון גדול .
חשוב לרדד את הבצק לדק במידה ונקרע מעט פשוט לחבר חזרה .
הוא מאוד נוח לעבודה .
יש להיעזר בקמח על השיש לפתיחה הלאפה .