בקערת המיקסר
שמים…
3.5 כוסות קמח
כף שמרים
כפית שטוחה סוכר
1.5 כוסות מים חמימים
לשים הכל יחד לבצק
מוסיפים..
כפית מלח
לשים כ10 עד 15 דקות
הבצק צריך להיות
אלסטי שיימתח ללא קרעים
לחלק לכדורים (14)
מכסים וסוגרים היטב
לא ליצור כרום על הבצק
חצי שעה התפחה
מכינים צלוחית עם שמן
מחממים מחבת הפוך
משמנים את השיש
משמנים כדור בשמן
פותחים על השיש
מרדדים מעט את הבצק
אפשר למתוח עם היידים את הבצק עד שנעשה
בצק שקוף
שמים על המחבת
צד אחד 2 דקות
צד השני 1.5 דקות
להוציא למגש מרופד
נ.ב
במקור היו צריכים
לחלק ל12 כדורים