Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

5 תפו"א מבושלים עם הקליפה
2 בצלים חתוכים לקוביות ומטוגנים.
חצי כוס כל ירק קצוץ שתבחר
3 כפות קמח תופח
4 ביצים
חצי כפית אגוז מוסקט
מלח פלפל לפי טעמכם.

אופן הכנה:
מקלפים ומועכים את תפו"א לפירה.
מוסיפים את כל החומרים.
מערבבים. יוצקים לתבנית סיליקון משומנת.
אופים 180 מעלות 25 דקות עד הזהבה.
בהצלחה 🌹🌹🌹

לביבות תפו"א אפויות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים