Share with:


מה צריך?

1 חבילת עלי לזניה
2 בצלים קצוצים
1 קופסת שימורים קטנה פטריות קצוצות
1 סלסלה פטריות טריות קצוצות
3 בטטות מבושלות וחתוכות לקוביות קטנות
2 כפות רסק עגבניות
800 גרם עגבניות מרוסקות
1 קוטג' 9%
1 כף אורגנו
1/2כף אבקת בצל
1/2 כף אבקת פטריות
5 שני שום קצוצים
כמה עלים של בזיליקום קצוץ
1/2 כף פלפל שחור גרוס
150 גרם גבינת עמק מגורדת לפיזור או כל גבינה אחרת
לרוטב:
1 כף חמאה
2 כפות שמן זית
1 שמנת לבישול
1 כף שום כתוש
1/2 כף פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת פטריות

אופן הכנה

1) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון

2) מכניסים את שאר הדברים ללא בטטה ומערבבים ,
מתחילים לסדר עלי של לזניה בתבנית פיירקס 20/30 ,שמים קצת מלית מעל ומפזרים בטטה ושוב מניחים עלי לזניה ושוב מלית ושוב בטטה עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם מלית

3)הכנת הרוטב
מטגנים את השום עם החמאה ושמן
ושופכים את השמנת לבישול ואת כל השאר, מבשלים 5 דק ושופכים על כל התבנית

4) מפזרים גבינה ואופים 30 עד 35 דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

לזניה פטריות ובטטה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים