מצרכים לשכבה ראשונה
1 חבילת עלי לזניה
1 קופסת פטריות קצוצים
2 בצלים קצוצים
3 פסטה חתוך לקוביות קטנות
5 תחתיות ארטישוק מבושלות במים וקצוצות
1 קופסת עגבניות מקולפות ו טחונות
1/2 מכל שמנת צמחית
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף אורגנו
2 כפות אבקת פטריות
1 כף קטשופ
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 בצים
אופן ההכנה
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי, מכניסים את הפטריות ,פטטה וארטישוק , מטגנים
ל5 דק ,שופכים את העגבניות ואת כל השאר חוץ מהשמנת צמחית ולעוד 5 דק בישול, מכבים את הגז ושופכים את השמנת ,מכניסים לקירור ל10 דק לאחר מכן
מכניסים את 2 הביצים ושוב מערבבים
2) מסדרים שכבת עלי לזניה
ברינג מרובע 24/24 ברופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות או בתבנית פיירקס.
שופכים קצת תערובת ומניחים מעל עוד שכבת עלים של לזניה
מצרכים הדרושים לשכבה השנייה
מבשלים 3 תפוחי אדמה ומרסקים וכמובן מקררים ?מכניסים ביצה,
1 כף אבקת פטריות
1/2 כפית פלפל שחור משטחים מעל
מצרכים הדרושים לשכבה השלישית
אופים בנייר כסף 3תפוחי אדמה ו 1בטטה ומרסקים, מכניסים
1 כף אבקת פטריות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס ומשטחים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 דק …מטגנים 2 בצלים לעיגולים עם 2 כפות סילן פלפל שחור ומלח ,מניחים
ומגישים ואפשר לחמם עם הפלטה או בתנור
Jacqueline fadelon