לקרפים:(יוצא 10 קרפים תלוי בגודל המחבת).
כוס חלב
כוס מים
2 כוסות קמח
חצי כפית מלח
לערבב היטב ללא גושים.
לשמן מעט מחבת לצקת למחבת כל פעם קרפ ולהפוך להניח על צלחת מרופדת בנייר אפיה.
למלית:חבילת גבינת עמק
כוס גבינת מוצרלה
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור.
רוטב פיצה
חבילת תרד.
לערבב גבינת העמק ופתיתי המוצרלה לתבל במלח ופלפל שחור להניח בצד.
לקצוץ תרד
בתבנית עגולה מניחים קרפ מעליו גבינה מעט תרד,ו2 כפות רוטב פיצה
להניח עוד קרפ ושוב אותה פעולה.
לאפות החום 170
40 דקות